Een frisse blik op uw facilitaire diensten is een goede zaak!

Scholen ank facility services

Onze kinderen zijn belangrijk voor ons. Omdat ze kwetsbaar zijn, moeten we ze goed beschermen en met zorg opvoeden. Naast het verzorgen van goed onderwijs in een liefdevolle omgeving, is een gezonde leefomgeving en een gezond milieu heel belangrijk. Ank Facility Services kan bijdragen aan een gezonde omgeving voor onze kinderen. Als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf verrichten wij schoonmaakdiensten zonder gebruik te maken van schadelijke chemische middelen. Zo zorgen wij voor een schone, frisse en hygiënische schoolomgeving zonder onze kinderen bloot te stellen aan giftige stoffen.

Kinderen stoppen van alles in hun mond. Ze ontdekken de wereld door alles aan te raken. Het is dus niet alleen van belang dat het speelgoed en de materialen waarmee de kinderen op school spelen en werken goed gereinigd zijn, ook is het van belang dat tafels, stoelen, vloeren en sanitair goed schoongemaakt worden.

Het gebruik van chemische middelen in de schoonmaak bij scholen kan gezondheid problemen veroorzaken van jong en oud en moet niet worden onderschat. Deze stoffen kunnen bijtend en irriterend zijn en kunnen de kwaliteit van de lucht beïnvloeden. Met het inhuren van een milieuvriendelijke schoonmaakbedrijf hoeft zich hier echter geen zorgen over te maken: Wij van ANK Facility Services willen er alles aan doen om een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk achter te laten. Dit doen wij door het gebruik van biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Wij bewijzen dat ook milieuvriendelijk schoonmaken niet duur hoeft te zijn!