Een frisse blik op uw facilitaire diensten is een goede zaak!

Hotels ank facility services

Een van ons belangrijke kenmerken is het werken met meerdere milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Steeds meer hotels geven hun bezoekers de mogelijkheid bij te dragen aan het milieu door de handdoeken en het linnengoed niet al na één gebruik te laten wassen. Dit past goed in het toenemende bewustzijn dat eenieder een steentje bij kan dragen aan een gezond milieu voor de huidige en toekomstige generaties. Maar schoonmaakwerkzaamheden worden hierbij vaak over het hoofd gezien.

Linnen, vloeren, tapijten
In hotels moet veel gereinigd worden: van het linnengoed, tot de tapijten op de gangen, de vloer van de lobby, de ruiten in de gevel, de spiegels in de liften etc.. Ank facility Services doet dat alles en méér: het sanitair, het parkeerterrein, de computers waar bezoekers gebruik van kunnen maken, de gevels, etc.. En dat alles doen wij professioneel, effectief én milieubewust.

Vakmensen
De mensen die door ons ingezet worden bij uw hotel, zijn stuk voor stuk ervaren in hun vakgebied en zijn geselecteerd op hun passie voor het werk wat ze doen. Omdat onze mensen hun werk doen in uw organisatie, hebben wij hen tevens gescreend, ondermeer door het vragen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Tevens laten wij ze een integriteitsverklaring tekenen, waarin we vastgelegd hebben, dat zij geheimhoudingsplicht hebben over hetgeen zij tijdens hun werkzaamheden bij opdrachtgevers zien en horen.

Wij gaan graag met u in gesprek over de vraag hoe wij de schoonmaak van uw hotel het meest effectief kunnen aanpakken voor het bereiken van de beste resultaten.

Een fris hotel betekent blije bezoekers én tevreden werknemers! Neem daarom gauw contact op met Ank Facility Services en laat u verrassen door onze tarieven en uitstekende service.

foto-helm