Een frisse blik op uw facilitaire diensten is een goede zaak!

Horeca ank facility services

Het bereiden van maaltijden dient te allen tijde in een 100% hygiënische omgeving te gebeuren. Dit betekent dat de apparatuur en de materialen waarmee gewerkt wordt, schoon moeten zijn, zodat bacteriën en ongedierte geen kans krijgen.

Als u ANK Facility Services inschakelt bent u verzekerd van een altijd frisse werkruimte, schoongemaakt volgens de daarvoor binnen uw branche geldende eisen.

Waarborgen van een goede schoonmaak in de horeca, hoe kunt u dit doen?

  • Maak alle ruimtes, inclusief sanitaire voorzieningen en toiletten, na gebruik schoon
  • Maak apparatuur, materialen en oppervlakten die met levensmiddelen in contact kunnen komen na gebruik schoon
  • Reinig vloeren, deuren en wanden van de bedrijfsruimte elke dag, zodat ze niet onnodig vervuilen
  • Zorg dat schone en vuile materialen en werkoppervlakken niet met elkaar in aanraking komen
  • Sla schone materialen, die niet regelmatig gebruikt worden, op een plek op waar deze niet vuil kunnen worden
  • Ruim gereinigde apparatuur, materialen en keukenmaterialen op
  • Zorg dat er een schoonmaakplan is

Een frisse horeca gelegenheid betekent blije bezoekers én tevreden werknemers! Neem daarom gauw contact op met Ank Facility Services en laat u verrassen door uitstekende service en eerlijke tarieven.