Een frisse blik op uw facilitaire diensten is een goede zaak!

Over ank vastgoed services

ANK Vastgoed Services is een betrouwbaar en betrokken bedrijf in vastgoed services. Wij werken in principe alleen met opdrachtgevers die onze zorg voor de omgeving waarin we leven delen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven niet dat je in alles het beste kan zijn, maar wat we doen, doen we goed! We staan niet alleen dicht bij de klant door korte lijnen als het gaat om persoonlijk contact, maar ook denken we graag met u mee. We zijn continu bezig om onze diensten te verbeteren. We streven naar continuïteit door een samenwerking aan te gaan waarbij wij van meet af aan duidelijk de behoefte van de klant in kaart brengen. ANK Vastgoed Services zorgt ervoor dat u op het gebied van uw vastgoed beheer volledig wordt ontzorgd.

Ervaren en gescreend personeel
De mensen die door ons ingezet worden bij uw bedrijf, zijn stuk voor stuk ervaren in hun vakgebied en zijn ondermeer geselecteerd op hun passie voor het werk wat ze doen. Omdat onze mensen hun werk doen in uw organisatie, hebben wij hen tevens gescreend, ondermeer door het vragen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Tevens laten wij ze een integriteitsverklaring tekenen, waarin we vastgelegd hebben, dat zij geheimhoudingsplicht hebben over hetgeen zij tijdens hun werkzaamheden bij opdrachtgevers zien en horen. Ook hebben wij kwaliteitsmedewerkers in dienst. Deze lopen regelmatig controlerondes om te toetsen of alles conform de gemaakte afspraken gebeurt. Dit kan overigens, indien gewenst, ook door externe partijen worden gedaan.

Particulier
Als u overweegt uw woning (tijdelijk) te verhuren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen in staat de juiste huurder voor u te vinden, maar dragen tevens zorg voor alles wat daarbij komt kijken: het financiële en administratieve proces, of het beheer en het onderhoud van uw pand, ANK Facility Services biedt u het complete pakket.

Zakelijk
Op het gebied van zakelijk vastgoed beheer hebben wij de juiste ervaring in huis. We werken voor beleggingsmaatschappijen, vastgoedfondsen, particuliere beleggers, en voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s)